Istina o hapšenju šabačkog makroa: Maksimović "pao" zbog mnogo težeg krivičnog dela

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

10.04.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Maksimović poznat kao najveći makro u regionu koji je nedavno uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovine ljudima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
MIhajlo Maksimović

Iako se spekulisalo kako je Maksimović uhapšen zbog navodnog podvođenja devojaka koje su "radile" za njega, a među kojima su se pominjala i mnoga poznata imena iz javnog sveta, prava istina je da njegovo sadašnje hapšenje nema nikakve veze sa prostitucijom.

Šapčanin Maksimović je, kao što je poznato, već bio uhapšen u decembru 2014. godine, prilikom rutinske kontrole.

Policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Tada su privedene Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Božana Vujinović.

Mimi Oro je bila uhapšena pod optužbom da se bavila elitnom prostitucijom.

Prvobitno je bila osuđena na osam dana zatvora i odležala pola kazne u Kazneno-popravnom zavodu za žene u Požarevcu, a na ponovljenom suđenju je osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara. Nije morala da se vrati iza rešetaka, jer joj je novčana sankcija bila uračunata u presudu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading