Vrnjačka Banja: Otac zapomagao sa terase dok ga je sin ubadao nožem

Autor: alo.rs, Republikađ

Hronika

27.08.2017

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodičnoj tragediji u Vrnjačkoj Banji Ivan Grujić (27) u subotu je posle žučne svađe nožem ubio oca S. Grujića (52). Policija je zatekla sina na mestu zločina i odmah ga uhapsila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Na telu nesreććnog čoveka bilo 8 rana od uboda nožem

Tragedija se dogodila u subotu, oko 13 sati, u stambenoj zgradi u Ulici kneza Miloša, koja se nalazi na početku pešačke zone i strogom centru Vrnjačke Banje. Prema nezvaničnim saznanjima, sin je posle svađe osam puta izbo oca po telu, prenosi Alo.

- Tokom rasprave između oca i sina pale su teške reči i svađa je ubrzo prerasla u krvavi obračun. Sumnja se da je I.G. zgrabio kuhinjski nož i nasrnuo na oca. Na telu ubijenog je izbrojano osam  uboda u predelu grudi. Nesrećni čovek je obliven krvlju uspeo da se domogne terase. Počeo je da doziva u pomoć, posle čega su prolaznici odmah zaustavili policiju. Patrola je u stanu zatekla sina i okrvavljenog oca, koji je jedva davao znake života - rekao je jedan od sagovornika.

Prema nezvaničnim saznanjima sin je ocu zadao osam ubodnih rana u predelu grudi i stomaka.

Nesrećni čovek je hitno prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde je uprkos  naporima lekara i pokušanoj reanimacije preminuo.

- Pokušana je reanimacija čim je pacijent donet u bolnicu. Međutim, izgubio je veliku količinu krvi do dolaska i nismo, na žalost, mogli da ga oživimo - saopštili su iz bolnice.

U prisustvu pripadnika Policijske stanice u Vrnjačkoj Banji, uviđaj na mestu ubistva obavili su tužilaštvo i policija.

Osumnjičenom Grujiću biće određeno zadržavanje u policijskom pritvoru do 48 sati, posle čega će biti priveden na saslušanje kod tužioca. Komišije porodice Grujić juče su bile u šoku posle saznanja da je Ivan ubio oca.

- Njihova porodica je važila za stabilnu i dobrostojeću. Ne mogu da verujem da je Ivan ovako nešto uradio uvek se pristojno ponašao - ispričala je komšinica porodice Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading