Kalinić: Udario sam ga četiri-pet puta i opet bih ga tukao

Autor:

Hronika

09.04.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reagovao sam iz srca, iz džigerice. Vraćao sam film 1.000 puta i došao sam do istog odgovora - da mogu da vratim vreme, isto bih reagovao, ništa ne bih promenio, izjavio je juče glumac i voditelj Milan Kalinić, koji je učestvovao u tuči na košarkaškom derbiju Crvena zvezda - Partizan u beogradskoj hali Pionir.

RepublikaFoto: Starsport, instagram.com/kalinic.milan72
Milan Kalinić

Kalinić se tereti da se u subotu pred početak utakmice potukao s bivšim sponzorom i funkcionerom Zvezde Daliborom Dadom Krkovićem iz Kule, i to nakon svađe oko crvene fotelje pored terena koja je bila namenjena voditelju i glumcu Aleksandru Radojičiću. Protiv Kalinića i Krkovića biće podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje na sprotskim priredbama, za koje je zaprećena kazna od tri meseca do čak pet godina zatvora.

- Došao sam na utakmicu sam, kao što uvek i dolazim. Dolazim u VIP deo, direktor marketinga Crvene zvezde, moj veliki prijatelj, Marko Pavlović organizovao je deo za prijatelje kluba, poznate ličnosti, igrače... Imao sam poseban deo s Acom Radojičićem, jedan dvosed - rekao je Kalinić u jutarnjem programu TV Pink.

Krivična prijava biće podneta i protiv Dalibora Krkovića, koji je izazvao incident zbog fotelje pored terena

On je dodao da je incident izazvao Krković, koji se, prema njegovim rečima, primitivno ponašao.

- Prilazim, vidim čovek sedi na dvosedu. U jednom trenutku dolazi Pavlović, kaže mu da je mesto rezervisano za Radojičića. On će na to: "A gde ću ja da sednem" i dobija odgovor da to nije njegovo mesto. On ustaje, počinje da psuje. Marko ga pita: "Meni se obraćaš", a ovaj ga udara glavom u lice. Moj drug pada, a ja se zalećem da zaustavim to - priča Kalinić.

Podrška "Grobara"

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Gagić

Milan Kalinić je ispričao da ga posle incidenta u hali Pionir niko iz Zvezde nije pozvao i pružio mu podršku iako je vatreni navijač tog kluba.

- Ðorđe Gagić, košarkaš Partizana, poslao mi je poruke podrške i hvala mu puno - rekao je Kalinić.

On je objasnio i da je napadač više puta udario njegovog prijatelja, nakon čega su obojica pali.

- Skočio sam na njega, on se okreće, mlatara, kreće ka meni... Hteo sam da zaštitim, pre svega, svog druga, a onda i sebe. Na snimku koji je objavljen vide se zadnja tri ili četiri udarca. Bilo je četiri, pet udaraca s moje strane - dodao je voditelj.

Okupljeni su odmah skočili da razdvoje sukobljene, a među njima i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac, koji je smirivao Kalinića.

Više puta izbegao zatvor

RepublikaFoto: instagram.com/kalinic.milan72

- kažnjen s 250.000 dinara jer je 2015. u Brusu džipom uleteo u suprotnu traku i udario u auto troje Mađara, od kojih je dvoje teško povređeno

- 2013. izazvao saobraćajnu nesreću u Pančevu u kojoj je jedna osoba povređena

- više puta uhvaćen kako kolima juri kroz crveno, čak i sa detetom u kolima

- osuđen uslovno 2011. u sporu koji je trajao 19 godina, i to zbog krađe TV iz prostorija Sportskog društva Crvena zvezda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Krle

09.04.2019 04:33

I ajde ti povedi dete na sportski dogadjaj. Kad ce se ovakav strucnjak poceti da opravdano bije to ni on ne zna. Stop nasilju.

Roki

09.04.2019 06:37

Puna podrska za ovo pesnicenje od strane naseg glumca. Samo napred. Voleo bih da moj sin bude vest u pesnicama kad mu neko fotelju uzima.