Rasplet dve jezive smrti na Zvezdari: Miloš nije ubio majku, pucao u sebe od tuge za njom?!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

07.04.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena porodična tragedija dogodila se u subotu na Zvezdari kada je policija u stanu pronašla dva beživotna tela Dobrile D. (73) i njenog sina Miloša D. (43).

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je Miloš digao ruku na sebe nakon što je Dobrila, o kojoj je godinama brinuo, preminula u svom krevetu.

Stanari zgrade u ulici Vjekoslava Kovača na Zvezdari bili su u šoku kada su saznali da je policija pronašla beživotna tela njihovih dragih komšija.

Oni su danima na stepeništu osećali nesnosan smrad, a pošto nisu mogli da otkriju izvor neprijatnog mirisa, pozvali su policiju, koja je na kraju zajedno sa vatrogascima provalila u stan u kojem su živeli Dobrila i Miloš i zatekli jeziv prizor.

Dobrilino telo u fazi raspadanja ležalo je na njenom krevetu, dok su Miloša pronašli u njegovoj sobi sa ranom od metka na glavi, a pištolj iz kojeg je pucao u sebe pronašli su između njegovih nogu.

- U prvi mah se verovalo da je majku, o kojoj je godinama brinuo, a da je potom iz nemoći digao ruku na sebe. Međutim, izgleda da je Dobrila preminula prirodnom smrću i da je njeno telo neko vreme ležalo na krevetu, a da je sin potom od tuge izvršio samoubistvo – govori za "Alo!" izvor upoznat sa slučajem.

Tela su u stanu bila najmanje deset dana, a obdukcijom bi trebalo da se ustanovi da li je Dobrila zaista preminula prirodnom smrću ili je Miloš prvo ubio majku, pa sebe.

- Pronađena tela su u veoma lošem stanju i ne može se bez obdukcije sa sigurnošću reći da li je starica zadobila smrtonosne povrede u predelu glave ili ne - navode izvori.

Komšije su u šoku. Kažu da su Dobrila i Miloš bili predivne komšije i da je on godinama sam brinuo o majci, koja je ostala nepokretna nakon teške saobraćajne nesreće, tako da ne veruju u priču da je Miloš ubio svoju majku, jer je bio mnogo vezan za nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading