"Polomiću ti noge do kolena! Ubiću te gde te nađem!": Mladić uhapšen zbog pretnji preko mesindžera

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

05.04.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaječarska policija uhapsila je sugrađanina M. P.(23) zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja sigurnosti. M.P. je osumnjičen da je putem mesindžera pretio smrću sugrađaninu, svom poznaniku starom 21 godinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Osumnjičeni se tereti da je upućivao pretnje smrću. On je danima oštećenom mladiću slao poruke putem mesindžera, i to sledeće sadržine: ’’Znaš ti ko sam ja, bolje da te ne sretnem, ostaješ na mestu mrtav! Ima da te nema! Polomiću ti noge do kolena! Ubiću te gde te nađem! Ma gde te sretnem, tu te gazim..." - saznaju mediji nezvanično od nadležnih.

Sve je počelo pre desetak dana kada je osumnjičeni M.P. ispred jednog kafića, u vidno pripitom stanju, snažno udario oštećenog dvadesetjednogodišnjaka, i skoro ga nokautirao. Mladić je odmah otišao u policiju i prijavio šta se dogodilo.

To je revoltiralo osumnjičenog M.P., iznervirao se što ga je ovaj prijavio, i od tada je počeo da mu šalje preteće poruke. Osumnjičenom M.P. je određeno zadržavanje do 48 sati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading