(VIDEO) Stravičan sudar kod Obrenovca: Kamion se zakucao u banderu, zamalo da udari u kuću

Autor: Republika

Hronika

04.04.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se odigrala danas oko 11 sati, kada je teretni kamion iz nepoznatog razloga skrenuo sa puta, pokidao banderu i udario dvorišnu ogradu u blizini mesta Ušće kod TE Nikola Tesla B na putu Obrenovac- Šabac, teže je povređena jedna osoba.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Mag
Nesreća kod Obrenovca

Kako prenosi RTV Mag, vozač kamiona kretao se iz pravca Šapca i iz nepoznatih razloga prešao je u suprotnu traku, skoro je prepolovio banderu i zakucao se u ogradu, nakon čega se prevrnuo.

-  Bio sam u voćnjaku i čuo jak udarac. Video sam prevrnut kamion i vozača kako leži u njemu. Pomogao sam mu koliko sam mogao - rekao je za RTV Mag vidno potresen Dragan Tesić u čiju dvorišnu kapiju je udario vozač.

Kako je vozač kamiona rekao Tešiću noga mu je bila sklještena.

Iako će istraga tek utvrditi uzrok nesreće, Tešić tvrdi da je vozač skrenuo u suprotnu traku, a obrenovački vatrogasci su nakon tridesetominutne intervencije izvukli vozača koji je bio svestan i komunicirao je sa lekarima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading