Drama na pomenu Jeleni Marjanović: Evo šta se Zoranu desilo čak tri puta

Autor:

Hronika

02.04.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica ubijene Jelene Marjanović danas je obeležila tri godine od tragedije, a u trenutku kada je Zoran Marjanović, inače, suprug i osumnjičeni za ubistvo pevačice, pokušao da se spusti do mesta nesreće desio se incident!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zoran Marjanović

Naime, Marjanović je obišao juče mesto na kome je ona nađena mrtva i dok se spuštao niz nasip u Crvenki, ka mestu na kom je Jelena ubijena, Zoran se sapleo čak tri puta.

- Dok se s ocem, bratom i sinom spuštao niz nasip, kojim se i Jelena 2. aprila 2016. spustila u smrt, Zoranu su klecnula kolena, pa je delovalo kao da se triput sapleo i umalo pao. Okupljeni su počeli da se krste. Možda je bio odsutan i nepažljiv, ali, eto, juče je bilo tri godine od Jelenine smrti, ona je ubijena u 33. godini, čeka se da tužilaštvo podigne treću optužnicu protiv Zorana, a on se baš tri puta sapleo. Sve se nešto vrti oko tog broja. Moguće je da je u pitanju samo slučajnost - objašnjava sagovornik i napominje da je smrt Jelene Marjanović i posle toliko vremena velika misterija i da je pitanje da li će se prava istina ikada saznati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading