(FOTO) Njih je policajac u Frankfurtu odveo pravo u smrt: Medina i Alen planirali svadbu, ali je sudbina drugačije htela

Autor:

Hronika

02.04.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verenici Alen Kučević (24) iz Prijepolja i Medina Bjelak (22) iz Brodareva stradali su u nedelju popodne u saobraćajci, nakon što je na njih naleteo policijski automobil.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Par koji je nastradao u Nemačkoj

Verili su u decembru prošle godine, za avgust bila planirana velika svadba u Prijepolju, pripreme bile uveliko u toku.

Kobnog dana, u nedelju popodne išli su da gledaju stan u koji su planirali da se presele, udes se dogodio pri povratku, rođaci ne znaju mnogo detalja, navodno, Alen je preticao neka kola pre udesa. U kolima su bili samo njih dvoje, u policijskim kolima koja su naletela na njih trojica nemačkih policajaca.

Medinin otac Ibrahim naišao istim putem neposredno posle udesa, jedno vreme stajao u koloni, nije znao šta se dešava, a ona se vratio sporednim putevima. Medininoj porodici i Alenovom bratu koji je u Nemačkoj javljeno par sati kasnije, onda oni zvali porodice u Prijepolju i Brodarevu.

Medina otišla u Nemačku sa dve godine, otac joj radi kao građevinac, Alen otišao pre četiri pet godina i on građevinac. Medina ima sestru i brata, Alen dve sestre i brata.

Medina trebalo ove godine da završi fakultet za menadžment i bankarstvo u Nemačkoj. Poslednji put Medina i Alen dolazili su u Srbiju za Novu godinu, pričali o svadbi i pripremama. Porodice uveliko počele da kupuju stvari potrebne za svadbu, zlato i ostalo kako nalažu običaji.

Medina trebalo da dođe ove nedelje u Srbiju. Ona živela u mestu Merseleden kod Frankfurta sa porodicom, on u Valdorfu, pet šest kilometara dalje.

Biće sahranjeni u Srbiji, ali rođaci još ne znaju detalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading