NE MOŽE TO SVAKO: "Škaljarcu" na robiji ko u hotelu!

Autor:

Hronika

02.04.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kotoranin Jovica Vukotić, jedan od vođa "škaljarskog klana", po svemu sudeći, uživa u Centralnom zatvoru u Beogradu! Kako Srpski telegraf saznaje, Vukotić, koji je osuđen zbog falsifikovanja ličnih isprava, zatvorske dane provodi u bloku koji u žargonu nazivaju Hajat uz brojne privilegije, a osim verenice, "u goste" mu s vremena na vreme dolaze i švalerke!

RepublikaFoto: youtube.com/Vijesti Online
I U ZATVORU ŽIVI NA VISOKOJ NOZI: Jovica Vukotić

- Vukotić boravi u renoviranom delu zatvora. Praktično, njegova ćelija izgleda kao mini-apartman i ima više pogodnosti u odnosu na zatvorenike iz drugih paviljona. U Hajatu su ćelije opremljenije, imaju više svetlosti, svežeg vazduha, pa čak i kupatilo. Dok drugi imaju čučavce, u Hajatu imaju WC-šolje, lavabo sa toplom i hladnom vodom, ali i svoj tuš. Zbog toga se mnogi zatvorenici žale da je ovaj deo zatvora u Bačvanskoj rezervisan za firmaše i bogataše. S druge strane, ovaj blok je i daleko bezbedniji od drugih, a Vukotić je označen kao vođa "škaljaraca" koji već godinama ratuju sa "kavčanima" i nema sumnje da se oseća sigurnije u Hajatu - kaže naš sagovornik.

Osim komfora, prema rečima našeg izvora, Kotoranin u zatvoru ima i druge pogodnosti. Osim njegove verenice i manekenke Dejane Živković, njega posećuju i neke druge devojke.

U Hajatu su ćelije opremljenije, imaju više svetlosti, svežeg vazduha, pa čak i svoje kupatilo

- Iako je zvanično u emotivnoj vezi sa poznatom manekenkom, u zatvor mu s vremena na vreme dolaze i švalerke - objašnjava naš sagovornik.

Foto: instagram.com/Dejana Živković
ČEKA DEČKA DA IZAĐE: Dejana Živković

Legija, Milošević, Joca Amsterdam...

U bloku Hajat su boravile krupnije zverke koje su se zatekle sa pogrešne strane zakona. Između ostalog, u ovom bloku je bio i nekadašnji predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milošević, zatim nekadašnji komandant JSO Milorad Ulemek Legija, vlasnik "Delte" Miroslav Mišković, Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam... Svoje zatvorske dane zbog nelegalnog posedovanja pištolja tamo je odbrojavao i pevač Aca Lukas.

Povodom ovih informacija, pozvali smo i Upravu za izvršenje krivičnih sankcija pri Ministarstvu pravde. Priliku da dobijemo komentar o uslovima u kojima Vukotić robija nismo imali.

- Vukotić je krenuo sa odsluženjem kaze, druge informacije ne možemo da iznosimo - rekli su nam kratko iz uprave.

Foto: youtube.com/B92
Milorad Ulemek Legija

15 meseci dobio Kotoranin zbog falsifikovanja dokumenta

Pucao u ženu

Jovica Vukotić uhapšen je 10. septembra 2018. u turskom letovalištu Antalija s lažnim dokumentima, a narednog dana je deportovan u Srbiju iako je za njim još nekoliko država u okruženju raspisalo poternice. On je osuđen na 15 meseci zatvora zbog korišćenja falsifikovanog makedonskog pasoša s svojom fotografijom na ime Georgije Andonov. Inače, Vukotića u Crnoj Gori potražuju zbog utaje poreza, pokušaja ubistva Vojina Stupara i Miloša Radonjića u martu 2016. i pokušaja ubistva Tamare Zvicer, supruge jednog od vođa suparničkog "kavačkog klana" Radoja Zvicera, koji se desio u maju 2016. godine.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Našli mu i telefon u ćeliji?

Nedavno se u krugovima bliskim Jovici Vukotiću pojavila informacija i da su zatvorski čuvari u njegovoj ćeliji pronašli mobilni telefon koji je koristio na robiji. Ipak, nadležni u zatvoru su demantovali i ove navode.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading