Službenik pošte pokušao da prikrije proneveru milion dinara: Vezao se za stolicu, pa prijavio da je opljačkan!

Autor:

Hronika

28.03.2019

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenik pošte u selu Ratina L. L. (36) uhapšen je zbog sumnje da je proneverio oko milion dinara. Slučaj je otkriven nakon što je L. L., u nameri da prikrije krađu, inscenirao pljačku pošte u kojoj je zaposlen i sam sebi vezao ruke, noge i zalepio traku preko usta!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako saznaje Srpski telegraf, ovaj službenik je duže vreme potkradao preduzeće u kojem je radio.

- Kada je napravio manjak u kasi od oko milion dinara i shvatio da će biti uhvaćen, uhvatila ga je panika. Zbog toga je odlučio da izmisli pljačku. Došao je u utorak na posao, zalepio sebi traku preko usta i nekako vezao noge ispod radnog stola, a potom i ruke - kaže izvor blizak istrazi.

L. L. sam sebi vezao ruke i noge za stolicu u kancelariji, pa još i zalepio traku preko usta

Kada su ga kolege pronašle vezanog, oslobodile su ga i pozvale policiju. L. L. je inspektorima ispričao da je razbojnik upao preteći mu pištoljem, vezao ga i oteo novac. Kada su mu tražili da opiše pljačkaša, L. L. je odgovorio da ga nije dobro video. Ubrzo, umesto trake koju je sam sebi vezao, L. L. je oko ruke dobio lisice, i to policijske.

Izmislio filmsku pljačku

Prošle nedelje javnost je uznemirila filmska pljačka u blizini Kule. Policiji je prijavljeno da su dva maskirana razbojnika u jugu preprečila put vozaču forda, vezali ga i oteli mu 5.500 evra, koje mu je gazda dao za plate radnicima. Ipak, ispostavilo se da je vozač izmislio pljačku kako bi zadržao novac, a uhapšen je i njegov kompanjon koji ga je vezao da bi sve delovalo realnije.

- Njegova izjava je bila puna rupa i iskusnim policajcima nije mnogo trebalo da sklope kockice. On je uhapšen zbog sumnje da proneverio novac pošte - kaže naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading