Srbin koji je pobegao iz nemačkog zatvora pretio cimeru iz ćelije: Unakaziću ti porodicu!

Autor: T. M.

Hronika

27.03.2019

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka policija i dalje intenzivno traga za Srbinom Danijelom Vojnovićem (31), koji je 20. marta pobegao iz zatvora u gradu Bad Zalcuflen, a kako prenose tamošnji mediji, sumnja se da će se na meti ovog begunca naći porodica njegovog cimera iz ćelije! Prema pisanju nemačke štampe, Srbin je tokom boravka maltretirao svog cimera i u više navrata pretio njegovoj porodici.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Daniel Vojnović

- Jedan zatvorenik prijavio je da mu je Vojnović zapretio da sledeći put kad bude video svoju devojku i majku neće moći da ih prepozna! Nije poznato šta je Srbin tačno mislio pod ovim pretnjama i kada je planirao da ih ostvari. Sada kada je pobegao, postoji bojazan da će pokušati da ih nađe i naudi im. Naročito je strah povećan jer je Danijelu dijagnostikovan asocijalni poremećaj ličnosti - pišu mediji.

Podsetimo, od Vojnovića već nedelju dana nema ni traga ni glasa, a nemačka policija raspisala je međunarodnu poternicu za njim. Srbin je prošle nedelje pobegao sa robije tokom posete roditeljima. Bio je osuđen jer je pucao i ranio u nogu izbacivača jednog bordela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading