(VIDEO) Tuga do neba: Sahranjen dečak (7) sa Kosova kog je pomahnitala starica zaklala nasred ulice

Autor: Republika

Hronika

26.03.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak Ilijas Mahmuti (7), koga je starica (75) ubila u švajcarskom gradu Bazelu, sahranjen je u Gnjilanu, odakle potiče njegova porodica. Pogrebu je prisustvovalo oko 700 ljudi.

RepublikaFoto: facebook.com/Radio STAR Gnjilan
Sahrana dečaka u Gnjilanu

Nezapamćen zločin odigrao se prošlog četvrtka, kada je starica sačekala da se dečak vrati iz škole, a onda ga napala nožem i ostavila da iskravari na smrt.

Nedugo posle, 75-godišnja starica iz Bazela se predala policiji rekavši da je napala dete, ali nije otkrila razlog svog čina.

Kako prenosi "Blick", koji je ženu nazvao Angela N, starica nije poznavala svoju žrtvu. Otakako joj je muž umro, živela je sama, veoma skromno i povučeno, a njen stanodavac kaže da nikada nije imala posetioce. Izlazila je iz kuće samo u kupovinu i šetnju. Kako piše ovaj list, otkriveno je da je imala novčane probleme i da je dugovala oko 104.000 švajcarskih franaka. Odakle toliki dug, njen stanodavac ne zna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading