Monstrum iz Pirota: Usmrtio dečaka ukradenim autom, pa zvao taksi da pobegne!

Autor:

Hronika

26.03.2019

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Đošić (16) iz sela Temska, žrtva Milana Ćirića Papundeka, koji je ukradenim automobilom udario Đošićev bicikl i usmrtio ga kod sela Blato, biće sahranjen danas na mesnom groblju.

RepublikaFoto: facebook.com/Srdjan Djosic
Srđan Đošić

Stradali dečak živeo je sa majkom i mlađim bratom, koji su skromnog materijalnog stanja, pa iz udruženja Odbranimo reke Stare planine, čiji je bio član, apeluju za pomoć porodici oko sahrane.

- Borio si se protiv bahatosti.. a bahat ti slomi mlada krila... Ako je za utehu.... pamćenje i do neba mostove ima... Toplodolski je večno tvoj... - oprostila se od Đošića jedna njegova saborkinja iz udruženja.

Sa Đošićem je, na svom biciklu, kobne večeri bio i Martin T. iz Pirota. I njega je Ćirić pokosio autom, ali je on, na svu sreću, prošao sa lakšim povredama. Ćirić je posle udesa pobegao i kilometrima vukao Đošićev bicikl koji mu se zaglavio pod auto, pa je u jednom trenutku pozvao taksi! Policija ga je ipak identifikovala i uhapsila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading