(VIDEO) HOROR u Zaječaru! Brutalno ga tukli rukama i nogama ispred noćnog kluba, razvlačili ga po celom gradu

Autor: Republika

Hronika

25.03.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko tri sata, u noći između petka i subote, ispred "Noćnog kluba 54" učenik Ekonomsko trgovinske škole u Zaječaru, Boris Brnzanović (18) brutalno je, naočigled obezbeđenja, pretučen bez ikakvog povoda i tom prilikom je zadobio teške povrede.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Boris Brnzanović

Prema rečima pretučenog dečaka i njegovih drugova koji su prisustvovali incidentu do sukoba je došlo nakon što je veća grupa starijih nasilnika u "Noćnom klubu 54" zaječarske srednjoškolce iz obesti polivala pićem sa galerije gde se nalazio njihov separe. Nakon toga srednjoškolci su zatražili zaštitu od menadžera lokala poznatog pod nadimkom "Talijan" i od obezbeđenja koji nisu reagovali.

Kada su Brnzanović i njegovi drugovi videli da nemaju zaštitu obezbeđenja lokala krenuli su kući ali ih je već na izlasku sustigla veća grupa nasilnika koju su predvodili A.D. i N.N. i odmah se ustremili na Brnzanovića nemilosrdno ga udarajući rukama i nogama.

Batine su dobili i njegovi drugovi koji su pokušavali da incident spreče. Sve se odigravalo pred očima obezbeđenja koje je ceo događaj nemo posmatralo. Nakon što je Brnzanović sa drugovima otišao da se umije na obližnjoj česmi, jer je obilno krvario iz nosa, usledio je novi napad još nemilosrdniji od prethodnog. Tom prilikom Brnzanović je zadobio više udaraca u glavu pesnicama i nogama od čega je izgubio svest. Njegovi drugovi su u očajanju podigli Brnzanovića i zajedno sa njim pobegli u lokal brze hrane "Yes" gde su ga sakrili u WC-u i pozvali policiju. Nasilnici A.D i N.N ušli su u lokal i pokušali da razvale vrata WC-a i pritom su tukli Brnzanovićeve drugove koji su pokušavali da ih spreče da još teže povrede Brnzanovića koji je obilno krvario i gubio svest.

Ubrzo je stigla policija i uzela izjave od Brnzanovića i njegovih drugova dok su za to vreme nasilnici seli u automobile i otišli. Nakon toga policijski službenici su odvezli povređenog Brnzanovića u zaječarski Medicinski centar, gde mu je ukazana pomoć. Prema rečima Zorana Brnzanovića, oca napadnutog mladića, njegov sin je zadobio prelom nosne kosti i ruke, kao i rasekotine na licu i krvne podlive po telu i glavi. Dan nakon ovog incidenta nasilnici su slobodno šetali gradom, a policijski službenici su reagovali tek danas kada su pozvali Brnzanovića i njegove drugove da daju izjave. Ono što zabrinjava je činjenica da su nasilnici A.D. i N.N. još uvek na slobodi, što veoma plaši i Brnzanovića i njegove drugove koji su svedoci napada. Takođe, prema saznanjima naše redakcije A.D, predvodnik napada na Brnzanovića je privremeno zaposlen u inostranstvu, pa postoji mogućnost da će napustiti zemlju i tako izbeći odgovornost.

Mediji su danas nezvanično saznali od zaposlenih u PU Zaječar da je o svemu obavešten Osnovni tužilac u Zaječaru i da će se u toku sutrašnjeg dana znati kako će biti procesuiran ovaj brutalni napad na srednjoškolce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading