Incident u Ugrinovcima: Putnik prebio vozača zbog čekanja autobusa, ovaj pozvao prijatelje da ga brane

Autor: blic.rs

Hronika

24.03.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na okretnici autobusa 703 u Ugrinovcima juče oko 17 sati došlo je do fizičkog obračuna putnika sa vozačem zbog čega je intervenisala i policija.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Naime, najpre se javila žena koja je, kako kaže, bila svedok incidenta. Prema njenim rečima, dva autobusa uopšte se nisu pojavila na okretnici, potom je došao treći i vozač je rekao da ima problem sa vratima zbog čega nije mogao da nastavi dalje.

- Posle skoro dva sata čekanja stigao je i četvrti autobus, ali vozač nije želeo da krene sa okretnice zato što je "ispao" iz reda vožnje. Revoltirani zbog čekanja na jedini prevoz od Ugrinovaca ka "civilizaciji", došlo je najpre do rasprave jednog putnika sa vozačem, a onda i do tuče. Bila sam sa detetom u autobusu koje je počelo da plače, nisam znala kako da ga smirim. Vozač je, u jednom trenutku, pozvao i svoje prijatelje koji su pretukli čoveka, seli u automobil i pobegli - objašnjava putnica i dodaje da su ubrzo došli policajci i uzeli izjave.

Međutim, iz Gradskog saobraćajnog preduzeća potvrđuju da se incident dogodilo, ali su otkrili "drugu stranu medalje".

- Muškarac starosti oko 40 godina je napao vozača autobusa na liniji 703 na okretnici u Ugrinovcima. Incident je prijavljen u 16.50 sati. Putnik je pobegao do dolaska policije - kažu iz GSP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading