Taksista udario člana CarGo

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

23.03.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na raskrsnici Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve ulice dogodila se saobraćajna nezgoda kada je taksista udario svojim vozilom u automobil člana Udruženja "CarGo", a iz tog udruženja tvrde da je reč o još jednom napadu taksista na njihovog člana.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Sa protesta CarGo

Kako se navodi u saopštenju Udruženja, jedan taksista udario je u vozilo "Car Go" i načinio veću materijalnu štetu.

- Nakon saobraćajne nezgode, oko 20 taksista se okupilo, međutim, brzom intervencijom policije oni su napustili mesto nezgode, a članu Udruženja ''CarGo'' je pružena pomoć - navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, predsednik tog udruženja Aleksandar Vučić izjavio je da je "CarGo" svakodnevno izložen pretnjama i napadima taksista, i pozvao nadležne državne organe da reaguju i zaštite njihove članove.

U saopštenju se podseća da se nedavno desio napad kod Beton hale, kada su taksisti napali Ivana Vukovića, pružaoca "CarGo" usluge, i tom prilikom pokušali da mu prevrnu automobil i nanesu povrede.

-Počnioci još nisu pronađeni, iako smo dali njihove fotografije i brojeve tablica nadležnim organima -dodaju iz Udruženja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading