Tasovcu ukrali zlato, Đurišiću 8.000 €

Autor: B.K:

Hronika

24.08.2017

21:30 >> 06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture, i funkcioner SDS Marko Đurišić, našli su se na meti pljačkaša. Naime, lopovi su obili stanove Tasovca i Đurišića, zgrabili sve što im je palo pod ruku i pobegli sa pozamašnim plenom.

RepublikaFoto: Tanjug
Ivan Tasovac

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, provalnici su, kako se sumnja, od 17. do 23. avgusta, upali u kuću na Paliluli koja se vodi na Tasovca, a u kojoj živi njegova bivša supruga.

- Bivša žena nekadašnjeg ministra bila je na odmoru. Lopovi su nekoliko dana obilazili oko kuće, a kad su se uverili da u njoj nema nikoga, odlučili su da upadnu u stan. Preskočili su ogradu, a potom obili balkonska vrata i ušli u kuću - kaže naš izvor iz istrage.

Kako dodaje, provalnici su ukrali sat kartje, veću količinu dukata i zlatnog nakita, kao i 3.000 dinara.

- Kako bi se osigurali i izbegli hapšenje, lopovi su odneli i hard disk video-nadzora, pa pobegli najverovatnije na isti način na koji su i ušli - priča naš sagovornik.

Pre nekoliko dana na meti lopova našao se i Đurišić, funkcioner u stranci Borisa Tadića.

- Provalnici su obili političarev stan na Vračaru i odneli 8.000 evra i zlatan nakit, među kojim su bile i burme - dodaje naš izvor.

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su da dobiju komentar od Tasovca i Đurišića u vezi s pljačkama njihovih stanova, ali oni nisu želeli da daju izjave za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading