Prebio mladića iz Rume, pa dobio dve i po godine

Autor:

Hronika

23.03.2019

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Vojvodić (20) osuđen je juče u Osnovnom sudu u Baru na dve i po godine zatvora zbog nanošenja teških povreda Stefanu Novoselcu (20) iz Rume. Vojvodić je tokom prošlog leta Novoselca prebio na šetalištu u Sutomoru, gde je mladić bio na letovanju.

RepublikaFoto: instagram.com/stefannovoselac
Stefan Novoselac brutalno je pretučen u avgustu prošle godine u Sutomoru

Reč je o prvostepenoj presudi, na koju pravo žalbe imaju tužilaštvo i advokati odbrane.
Tokom iznošenja završnih reči Vojvodić je izjavio da se kaje i žali zbog svega što je učinio. Njegova majka je najavila da će njena porodica Novoselcima donirati 10.000 evra radi nastavka Stefanovog lečenja.

Podsetimo, Stefan Novoselac brutalno je pretučen u avgustu prošle godine u Sutomoru, kada je Vojvodić nasrnuo na njega i njegovog druga Dejana G.

- Osuđeni je nokautirao mladića iz Rume koji je od siline udarca pao i udario glavom o pločnik. On je skoro četiri meseca proveo u bolnici, od čega je oko 40 dana bio u komi. Međutim, Novoselčev oporavak i dalje traje - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading