Uhapšena dva policajca: Jedan bez tehničkih pregleda izdavao registracije, a drugi šurovao sa restoranom!

Autor: Republika

Hronika

22.03.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci iz Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu posebnih odeljenja za suzbijanje korupcije viših javnih tužilaštava u Beogradu i Kraljevu, uhapsili su, u odvojenim akcijama, dva policijska službenika zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je  S. N. (1989) kao radnik na upravnim poslovima Policijske stanice Surčin, bez obavljenog tehničkog pregleda i potvrda o plaćenim taksama, u evidencijama  Ministarstva izvršio produženje registracije za više motornih vozila, a vlasnicima vozila izdavao registarske nalepnice. Pretresom vikendice osumnjičenog, policija je pronašla 358 predmeta o izvršenim registracijama motornih vozila i 74 blanko registracione nalepnice.

M. B. (1983) iz Policijske stanice Čajetina je,  kako se sumnja, krajem 2018. i početkom 2019. godine, po prethodnom dogovoru sa vlasnicima ugostiteljskih objekata na teritoriji Zlatibora, u više navrata odavao podatke koji su se odnosili na aktivnosti policije usmerene na kontrole u tim objektima. Sumnja se da je na taj način M.B. omogućio da ugostiteljski objekti nesmetano i bez sankcionisanja obavljaju svoju delatnost i van radnog vremena.

Pored navedenog, kako se sumnja,  jednoj osobi iz Čajetine javio je da odmah napusti područje Zlatibora, jer je naloženo njeno hapšenje.

 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će biti, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading