Krvavi obračun u NIšu: Poznanika ubio sa pet metaka zbog svađe oko devojke

Autor:

Hronika

25.08.2017

05:00 >> 06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za Predragom Todorovim (27) zvanim Peki zbog sumnje da je hicima iz pištolja ubio Sašu Mihajlovića Butru (36) ispred jednog kafića u Nišu. Obračun se dogodio u noći između srede i četvrtka oko 4.15, a pretpostavlja se da je zločinu prethodila svađa oko zajedničke prijateljice.

Nišlija izrešetao poznanika ispred kafića u Nišu/Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Todorov i Mihajlović su se odranije poznavali, a kobne noći zajedno su sedeli u kafiću i pričali.

Podlegao povredama

- Iznenada su se posvađali, a potom izašli iz lokala. Todorov je tad izvadio pištolj i izrešetao poznanika sa pet metaka - kaže naš sagovornik.

Očevidac zločina koji radi kao pripadnik obezbeđenja u susednom lokalu kaže da je video sukob između dvojice muškaraca.

- Gurali su se, a jedan od njih pokušao je drugog da uhvati za vrat. Tad su se začuli pucnji. Odmah sam pobegao, uplašio sam se da ne nastradam od rikošeta, ali i da me neko ne pozove za svedoka - priča očevidac.

Na lice mesta ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć.

- Teško ranjeni Mihajlović prevezen je u Urgentni centar, ali je ubrzo po prijemu podlegao povredama. Lekari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći kako bi ga spasli, ali bezuspešno - kaže naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, Todorov i Mihajlović su odranije poznati policiji po različitim krivičnim delima.

- Todorov se teretio za učestvovanje u pucnjavi u kojoj je od rikošeta ranjena jedna devojka. On je inače sin visokorangiranog oficira Vojske - dodaje naš sagovornik.

Žestoki momci

Ubijeni Mihajlović je s Kosova došao u Niš, a do pre pet godina radio je u Žandarmeriji.

- Dobio je otkaz jer je nasrnuo na policajca. Potom se navodno družio sa niškim žestokim momcima. Kruže priče da su prijatelji nastradalog najavili osvetu i da se nadaju da će doći do Todorova pre nego što ga policija uhapsi - priča izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading