(VIDEO) Filmska krađa u Mladenovcu: Ovaj snimak je zapalio internet, kada pogledate biće vam jasno i zašto!

Autor: Republika

Hronika

20.03.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na novoizgrađenom putnom prelazu "Pijaca" u Mladenovcu, koji je pre samo dvadesetak dana pušten u rad, lopov je tokom noći ukrao sigurnosnu kameru. Kako je saopšteno iz "Infrastrukture železnica Srbije", do krađe je došlo u noći između 18. i 19. marta, tridesetak minuta posle ponoći.

- Lopov je došetao do putnog prelaza, obukao radno odelo, popeo se na reflektorski stub, skinuo video kameru i odšetao sa mesta krađe. Kradljivac pritom nije znao da ga je snimila druga sigurnosna kamera na ovom putnom prelazu - rekli su iz ovog preduzeća.

"Infrastruktura železnica Srbije" priprema krivičnu prijavu, koju će uz ovaj snimak dostaviti nadležnim organima. Početak "akcije" možete da pratite od 2:30 minuta snimka, kada možete da uočite kriminalca kako s desne strane ulazi u kadar i kreće se ka stubu:

Kako navode, "ovom krađom nije samo naneta materijalna šteta zbog ukradene kamere, već se bez sigurnosnih snimaka sa novog putnog prelaza ne može na pravi način pratiti stanje bezbednosti železničkog i drumskog saobraćaja na ovom mestu".

- U najsavremeniji automatizovani putni prelaz "Pijaca" u Mladenovcu, “Infrastruktura železnice Srbije” uložila je oko 20 miliona dinara i izgradila ga upravo zbog potreba građana ovog naselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading