Pretukao staricu zbog 700 dinara: Uhapšen nasilnik iz Žitorađe

Autor: Blic, Republika

Hronika

20.03.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Merošini uhapsila je M. U. (31) iz okoline Žitorađe zbog sumnje da je izvršio rzbojništvo, krađu i tri teške krađe.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Sumnja se da je on, 8. marta ove godine, u okolini Merošine, ušao kroz prozor u kuću osamdesetdvogodišnje žene, bacio joj ćebe preko glave i zadao joj više udaraca u glavu, zahtevajući od nje da mu da novac, a zatim se udaljio. Takođe se sumnja da je M.U . od decembra prošle godine do marta ove godine, iz dve vikendice na Oblačinskom jezeru i jedne kuće u okolini Merošine ukrao dve motorne testere, trimer, alat i zlatan nakit. On se tereti i da je iz jedne prodavnice takođe u okolini Merošine ukrao veću količinu cigareta i prehrambene robe - saopštila je policija.

Prilikom napada na staricu staru 82 godine iz Azbresnice koju je pretukao, razbojnik je od nje oteo 700 dinara odnosno sav novac koji je imala kod sebe. On je te večeri ušao u njenu kuću dok je spavala i odmah počeo da je bije, tražeći novac.

M. U. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading