Strah i neverica zbog Malčanskog berberina: Zbog izopačenog manijaka ljudi strepe za svoju decu

Autor: Blic, Republika

Hronika

20.03.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strah, neverica, neizvesnost – ovako je u Malči primljena vest da se Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao "Malčanski berberin" zbog svoje izopačene manije da devojčice šiša pre silovanja, ponovo našao na slobodi nakon što mu je u Beogradu izrečena kazna od pet meseci zatvora zbog polnog uznemiravanja žena putem društvenih mreža. Jovanović je nakon izricanja presude pušten iz pritvora.

RepublikaFoto: facebook.com/Ninoslav Jovanović
Ninoslav Jovanović, pušten na slobodu

Ninoslav Jovanović, poznat je javnosti po tome što je godine proveo u zatvoru zbog silovanja dece, koju je, pre nego što bi počinio zlodelo, šišao. On je objasnio tada da ga šišanje seksualno uzbuđuje.  

Uhapšen je ponovo u oktobru prošle godine i pritvoren nakon što ga je vlasnica jednog frizerskog salona iz Niša prijavila da joj je tražio da ošiša jednu devojčicu za koju je rekao da mu je ćerka, iako on zapravo nema ćerku.On joj je čak slao fotografije devojčice za koju je tvrdio da treba da bude ošišana, a ubrzo ga je frizerka prepoznala i prijavila policiji.

Jovanović je pre nekoliko dana osuđen nepravosnažno samo zbog polnog uznemiravanja dok je za druga dva dela proganjanja oslobođen optužbi.

Budući da mu je u izrečenu kaznu uračunato vreme provedeno u pritvoru (pet meseci), automatski se našao na slobodi. Ova informacija ponovo je unela nemir u domove meštana Malče, ali i Nišlija.

- Čula sam da je ponovo pušten iz zatvora. Živim tu u njegovom komšiluku i nije mi svejedno, pogotovo ne uveče. Uvek treba biti oprezan kada takav čovek živi u blizini - kaže za "Blic" jedna mlađa meštanka Malče.

Nije poznato da li je Jovanović nakon izlaska iz zatvora otišao direktno u Malču, jer ga niko od meštana još nije video. 

- Bože svašta, kako je moguće da je opet pušten iz zatvora. Sumnjam da on posle 20 godina u zatvoru i toga što je radio deci, može da ne ponovi nešto tako opet. Čujem da kaže na sudu da su mu novinari upropastili život, a on što je tuđe živote uništio to nema veze - priča jedna od žena iz Malče koja zahteva anonimnost, dok druga tvrdi da će Jovanović delo ponoviti ponovo. 

U porodici N. S. iz Niša, druge žrtve ovog surovog silovatelja, koju je Jovanović 2005. godine, kada je ona imala svega 12 godina, na prevaru odveo od kuće, a potom ošišao i silovao u napuštenoj vikendici, ponovo je zavladao strah.

- U velikom smo strahu. Decu čuvam, vodim unuku i unuka u predškolsko... Nisu trebali da ga puste tek tako. Trebalo bi ga doživotno držati u zatvoru - kaže za "Blic" S. M. iz Niša, majka N. S. i dodaje da mu ne veruje i da smatra da bi policija trebalo češće da ga kontroliše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomislav

20.03.2019 10:09

I treba da strepite - ako strepite! Pičke usrane, ni S od srpstva u vama nema. Umesto da se organizujete i svakog jutra da ga preventivno izmlatite - vi strepite! Govna neljudska! Da se vojvoda Mišić i Radomir Putnik dignu iz groba, posrali bi vam se u usta!