Tragična sudbina Vesne koja je pregazila oca: Ovo nije prva drama koju preživljava, već je izgubila ono najvrednije!

Autor: informer.rs

Hronika

19.03.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đ. (31) iz Sevojna danas je u Sokoloskoj ulici u Sevojnu, udarila autom svog oca Zdravka Rakića (59), koji je izlazio iz šahta u tom momentu. Kako se saznaje, ovaj strašni događaj nije jedina tragedija koja je ovu nesrećnu ženu snašla.

RepublikaFoto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash
Foto: Ilustracija

Otac je odmah prebačen u užičku bolnicu, gde je izvršena operacija, ali je na žalost, preminuo posle nekoliko časova.

Nesreća se dogodila kada se Vesna vozeći svoj "golf 5" vraćala kući. Ulica u kojoj se to desilo je jako uska, a šaht se nalazi na nekoliko metara od kuće u kojoj žive. Prema izjavama prijatelja Zdravko je bio u šahti i gledao vodomer.

- Čuo je da nailazi automobil i pošao da izađe. Ali, u tom momentu je naišla njegova ćerka, koja ga nije videla od žive ograde, koja je na krivini, a šaht odmah ispod nje - kažu u komšiluku.

Vesnina ćerka umrla od karcinoma

Kako je druga komšinica ispričala, pre samo nekoliko dana umro je Zdravkov brat.

- Prošle subote su mu izdavali četrdeset dana. Inače, Vesna je imala veliku tragediju pre nekoliko godina kada joj je preminula ćerka. Bila je stara šest godina i preminula je od karcinoma na kičmenoj moždini. Vesna i Zdravko su imali baš izuzetan odnos kao otac i ćerka - dodala je komšinica.

Sve koje smo sreli u komšiluku za Rakiće kažu da su divna, časna i poštena porodica.

- Tu su se dva brata Boško i Zdravko doselili i napravili kuće. Pošteni i vredni ljudi. Od njih čovek je samo mogao da očekuje dobro. Svima su pomagali, nikada se ni sa kim nisu svađali. Jedna predivna porodica, ali ih prati neka nesreća - kaže jedna komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading