Uzbuna u Vranju: Automobil-bomba u servisu, alarmiran i Beograd!

Autor: Blic, Republika

Hronika

19.03.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik jednog vozila doživeo je neprijatno iznenađenje kada je odvezao automobil u servis, a majstor mu je umesto kvara pronašao eksploziv ispod automobila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U ponedeljak u 13 časova PU u Vranju prijavljeno je da je u jednom od auto-servisa u tom gradu, ispod automobila marke "fiat bravo" pronađena eksplozivna naprava!

Vlasnik je vozilo odvezao na pregled jer mu je, kako je rekao majstorima, čuo da mu nešto lupa ispod sedišta, a kako nezvanično saznajemo, vozilo je u vlasništvu sina vlasnika nekoliko kladionica u Vranju.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva potvđeno je ispod automobila pronađen plastični eksploziv težine 487 grama i da je imao sistem za daljinsko upravljanje.

Iz servisa su odmah pozvali policiju, a zatim je iz Beograda došao kontradiverzioni tim koji je demontirao eksploziv postavljemn na sponi pregnjeg točka automobila.

Ulice oko servisa bile su blokirane više od dva sata, a stanovnici okolnih kuća bili su udaljeni na bezbedno rastojanje.

 

 

Branislav Stanković, otac vlasnika servisa, ispričao je za TV Prva da su majstori kada su krenuli da rade na automobili videli neki smotuljak.

- Policija je odmah pretpostavila šta je i moram da vam kažem da nije bilo prijatno. Ovo je relativno miran kraj, sve mi je ovo nepojmljivo - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading