Jelenina krv u mercedesu nema veze sa zločinom!

Autor: M. Ž. L.

Hronika

18.03.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zarić, advokat Zorana Marjanovića, zasad jedinog osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, kaže da rezultati veštačenja tragova krvi pronađene na zadnjem sedištu porodičnog mercedesa ne mogu da utiču na sudski postupak.

RepublikaFoto: Public/Promo
Jelena Marjanović

- U pitanju je nekoliko kapljica za koje se ne zna ni kada ni kako su dospele na to mesto i nemaju veze sa samim zločinom. Tužilaštvo je utvrdilo mesto ubistva, a to je nasip u Borči i kanal u kome je pronađeno telo žrtve. Da je telo premeštano kolima, tu bi bilo mnogo više krvi. Kad je Marjanovićima oduzet automobil, na prvi pogled nisu ni uočeni tragovi krvi, već su pronađeni primenom hemijske metode - kaže Zarić.

On dodaje da ni veštačenje mobilnih telefona ne ide na štetu njegovog klijenta, jer nije definitivno utvrđeno da li je Marjanović isključio aparat u vreme zločina. Naruku mu, kako tvrdi, ide i snimak kamere za video-nadzor sa kuće Jahovića u Crvenki, na kojem se vidi kako Zoran s ćerkom Janom ide nasipom.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ

Optužnica protiv Marjanovića dvaput je bila vraćena na dopunu istrage koja je pri kraju, nakon čega će tužilaštvo doneti odluku o eventualnom podizanju treće po redu optužnice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading