Muž Slavice Đukić Dejanović automobilom udario devojčicu

Autor: Republika

Hronika

16.03.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, juče rano ujutru, u selu Saranovo, automobilom je udario devojčicu.

RepublikaFoto: Tanjug
Slavica Đukić Dejanović

Kako prenose mediji, nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je Dejanović obilazio. Nakon toga, ministarkin suprug zaustavio se i povređenu devojčicu odvezao je u hitnu, gde je ona zbrinuta.

Ranko Dejanović potvdio je da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako je rekao, dete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pešačkog prelaza.

- Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutru oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i devojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vreme je bila pri svesti - priča Dejanović.

Posle prvog pregleda, Hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu u Kragujevac na snimanje.

- Urađen je skener glave, ultrazvuk i drugi pregledi i devojčica je dobro, van svake je opasnosti. Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je dete. Išao sam i u kuću gde živi, da razgovaram sa njemim ocem. Tu sam za devojčicu i njenu porodicu za sve što treba - kaže Dejanović.

Nakon saobraćajne nezgode, dodaje on, policija je izašla na lice mesta, a on je dao izjavu, uradio vanredni tehnički pregled vozila, analizu krvi i test na alkohol, koji je, kako kaže, pokazao da nije bilo prisustva istog.

Ministarka Slavica Đukić Dejanović nije komentarisala ovaj saobraćajni incident. Ranko Dejanović kaže da je odmah nakon nesreće obavestio suprugu šta se dogodilo, dodajući da su njih dvoje na raspolaganju devojčici i njenoj porodici za sve što je potrebno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading