Nisam hteo toliko! Plakao kao kiša u sudnici, a ovako se branila kukavica koja je pretukla devojku

Autor: informer, Republika

Hronika

14.03.2019

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zverski zlostavljao i tukao u stanu svoj devojku Ivanu Filipović (22), Đorđe Lacković (24) je uhapšen, a pročitajte kako se branio na sudu u Novom Sadu.

RepublikaFoto: facebook.com/djordje lackovic
Đorđe Lacković

- Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko, da je unakazim. Žao mi je - pravdao se Đorđe u Osnovnom sudu u Novom Sadu.

On je u utorak pretukao i mučio devojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gde su zajedno živeli.

Đorđe joj je tokom višesatnog iživljavanja motkom izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Istog dana je uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

 

 

Izvor istrage kaže da je Đorđe plakao sve vreme tokom saslušanja.

- Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan kolko je daleko otišao u tome - kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30 časova.

- Počeo je da bije nesrećnu devojku najpre rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavo da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, "da bi nastavio tamo gde je stao" - priča izvor.

 

 

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko "teže" krivično delo, zavisi od rezultata istrage.

Đorđe je inače, rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ira

16.03.2019 02:02

Decko ti si za lecenje. Imas ozbiljnu dijagnozu koja se zove - zlo -. Da mogu, na ostrvo bih te odvela do kraja zivota da kopas zemlju. Sram te bilo!