Jelena Bačić Alimpić se mortus pijana zakucala u auto

Autor:

Hronika

24.08.2017

05:42 >> 11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Bačić Alimpić tereti se da je zbog neprilagođene brzine udarila u vozilo kojim je upravljao Vladimir T. Utvrđeno da je imala 1,79 promila alkohola u krvi

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_bacic_alimpic
Bivša voditeljka izazvala sudar u Novom Sadu

Pričinjena šteta

- Incident se dogodio 21. avgusta oko 13 sati u Ulici braće Popovića u Novom Sadu. Spisateljica je vozila suzuki i išla je brzinom većom od dozvoljene. Iznenada je udarila u automobil kojim je upravljao Vladimir T. (35) iz Beške - kaže naš sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, alko-testiranjem je utvrđeno da je Bačić Alimpić imala 1,79 promila alkohola u krvi.

- Samo pukom srećom u saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih. Međutim, od siline udarca oštećena su vozila, a pričinjena je šteta od oko 100.000 dinara - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Kako objašnjava, nekadašnja voditeljka je potom privedena na trežnjenje.

- Ona je zadržana u policiji, nakon čega je puštena na slobodu. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a protiv poznate spisateljice biće podneta prijava. Ukoliko vozač ima od 1,61 do dva promila alkohola u krvi, to se smatra veoma teškim pijanstvom, a ukoliko u takvom stanju izazove nezgodu, predviđena je novčana kazna, 15 kaznenih poena i zabrana upravljanja automobilom do godinu dana - priča naš sagovornik iz istrage.

Sve negirala

Reporteri Srpskog telegrafa pozvali su bivšu voditelju Jelenu Bačić Alimpić kako bismo dobili njen komentar u vezi sa saobraćajnom nesrećom, ali je ona negirala da je došlo do sudara.

- Ne, to nije tačno. Gospode bože, šta sve ljudi neće da izmisle?! Trenirala sam, bila sam do grada da odradim ono što treba, kao što su uplate za fakultet i škole i slično. Živa sam, zdrava, sve je u redu i to nije tačno! To su obične laži i tom nekom ko je to rekao dabogda mu se vratilo! Nikakvog sudara nije bilo, ne znam ko je izmislio tako nešto - rekla je Bačić Alimpić i dodala da su se i ranije plasirale netačne informacije o njoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading