DOLIJAO! Državni prvak u džudu dilovao drogu po klubovima!

Autor:

Hronika

13.03.2019

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vukićević (27), srpski reprezentativac u džudu, uhapšen je zbog sumnje da je dilovao drogu. Osim njega, iza rešetaka su se našli Nebojša Dž. (25), Nemanja I. (19), Jasmin I. (39) i Aleksandar M. (19), dok se za njihovim saučesnikom traga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Hapšenje dilera

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, na čelu organizovane kriminalne grupe bio je Vukićević, a sumnja se da je banda duže vreme u beogradskim opštinama Palilula i Stari grad pretprodavala skoro sve vrste narkotika, među kojima su heroin, kokain, amfetamin i marihuana.

- Pripadnici grupe su, kako se pretpostavlja, za transport droge koristili vozila auto-škole i rentakar agencije koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe. Drugi članovi grupe radili su na poslovima obezbeđenja pojedinih klubova i kafića u centru Beograda, u kojima su prodavali narkotike - priča naš sagovornik.

Ređao medalje

Miloš Vukićević ranije je nastupao za džudo klub Beograd, a potom za Kinezis iz Niša. Ubrzo je postao reprezentativac Srbije i državni prvak u džudu. Vukićević je bio juniorski prvak Balkana, treći na evropskom kupu održanom u Mađarskoj, a dva puta zaredom i državni prvak za mlade seniore. Miloš se od osme godine bavi džudom, a tim sportom zarazio je i mlađeg brata.

Osumnjičeni će nakon policijskog zadržavanja do 48 sati, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading