Smrt se nadvila nad Srbijom! U jednom danu se devojčica udavila u septičkoj jami, dečak obesio, ali tu nije kraj!

Autor:

Hronika

13.03.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni dan u Srbiji! Dvogodišnja Lea F. iz sela Velika Greda kod Plandišta nastradala je juče po podne kada je u dvorištu svoje porodične kuće upala u septičku jamu! Tragedija se dogodila oko 14 sati u Ulici Maršala Tita u ovom selu, a nesrećnoj devojčici nije bilo spasa.

Foto: Privatna arhiva
Mala Lea je izgubila bitku sa životom

- U pitanju je devojčica koja je na leto trebalo tek da napuni dve godine! U trenutku tragedije devojčica je bila u kući sa bakom i bratom blizancem. Ona se u jednom trenutku otrgla od bake i izašla u dvorište da se igra. U jednom momentu upala je u rupu sa otpadnom vodom i udavila se - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Čim je primetila da devojčice nema, baka je izletela iz kuće i krenula da je traži.

- Ubrzo ju je zatekla u septičkoj jami sa glavom zaronjenom u vodu i odmah je izvukla napolje, ali devojčici nije bilo spasa. Nesrećna žena je sa telom devojčice izletela ispred kuće kako bi potražila pomoć. Ubrzo je na lice mesta stigla i Hitna pomoć, koja je pokušala da reanimira dete. Ipak, lekari su mogli samo da konstatuju smrt devojčice - priča izvor.

 

 

Kako saznajemo, u pitanju je dete koje potiče iz izuzetno siromašne porodice.

- Porodica devojčice je došla iz Bosne u Srbiju, gde su dobili petoro dece: u pitanju su dva para blizanca i još jedno dete. Oni su u ovom selu dobili kuću za stanovanje pošto je u pitanju socijalno ugrožena porodica - kaže izvor.

Slični slučajevi

  • FEBRUAR 2019. - Pavle B. (9) iz Ljukova kod Inđije poginuo u požaru koji je sam izazvao igrajući se u seniku kada je šibicom zapalio seno
  • NOVEMBAR 2018. - Devojčica od 15 meseci iz Beograda upala u kofu kreča. Lekari su se za njen život borili 15 dana, ali je preminula
  • JUN 2018. - Dvogodišnji T. M. iz sela Pavlovac kod Vranja utopio se u poljskom toaletu u dvorištu porodične kuće
  • APRIL 2017. - Dečak M. Z. (3) iz sela kod Sjenice upao u jamu koja se nalazi u blizini njegove kuće i udavio se

Roditelji ove dvogodišnjakinje još ne mogu da dođu sebi nakon tragedije koja ih je zadesila.

- Ja sam sa suprugom vodio mlađe blizance kod lekara kada mi je dete upalo u jamu. Nisam u stanju da pričam, u šoku sam - potreseno je rekao otac devojčice Nikola.

Ubrzo je na teren izašla i policija, koja je obavila uviđaj. Ustanovljeno je da je u pitanju nesrećni slučaj i da je devojčica slučajno upala u rupu u kojoj se nalazila otpadna voda. Telo deteta je prevezeno na obdukciju, nakon čega će biti poznat tačan uzrok smrti.

  • Po povratku iz škole obesio se u šupi

Miloš S. (14) iz sela Ravni kod Užica ubio se u dvorištu porodične kuće. Njegovo telo je nađeno juče po podne u pomoćnom objektu. Miloš je bio učenik sedmog razreda OŠ "Đura Jakšić" u Ravnima.
- Dečak je pre podne bio u školi. Niko nije primetio ništa čudno kod njega, da nešto nije u redu. Šta se dogodilo kada je došao kući, šta mu je bilo u mislima, niko ne zna - kažu u ovoj školi.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako dodaju, Miloš je bio drag i dobar dečak.

- Bio je aktivno dete i učestvovao je u snimanju filmova, po kojima je ova škola postala poznata. Kratki igrani film "Današnja omladina", u kom igra jednu od uloga, osvojio je najviše priznanje na 4. Nacionalnom dečjem festivalu video-klipova Kidikem. Film na vrlo duhovit način govori o različitosti i nerazumevanju generacija, o jazu između roditelja i dece. Sniman je u januaru prošle godine u dvorištu i prostorijama škole - kaže naš sagovornik.

  • Tinejdžer umro u snu

A. O. (15) iz Bačke Topole pronađen je mrtav u kući svog druga (20). Telo je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.
Prema rečima poznanika nastradalog dečaka, A. O. je kobne noći spavao kod prijatelja, a da je dečak preminuo, otkrio je njegov otac kad je došao po sina.
- Otac A. O. došao je da traži sina, a kad je ušao u sobu, dečaka nije mogao da probudi. Došla je i Hitna pomoć, ali je on, nažalost, već bio mrtav - priča poznanik.
Prema nezvaničnim informacijama, maloletnik je odranije imao zdravstvenih problema.
- Prijatelj nastradalog dao je izjavu u policiji. Ništa nije nagoveštavalo tragediju - kaže poznanik A. O.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading