Otimali napuštenoj deci iz usta! Skandal u Centru za socijalni rad!

Autor: Telegraf

Hronika

11.03.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga se čuva u strogoj tajnosti, ceo grad bruji o proneverenim parama u Centru za socijalni rad Prokuplјe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Spekuliše se da je najmanje dva miliona dinara otišlo u pogrešne ruke. Reč je o novcu koji je trebalo da se kao socijala da licima koja primaju socijalnu pomoć, ali su u prokupačkoj policiji stigle prijave da oni nisu dobili novac.

- U vezi sa vašim pitanjima obaveštavamo vas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplјu postupili po prijavi i prosledili je na dalјu nadležnost Posebnom odelјenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu - kazali su medijima iz policije.

Mediji su se obratili Posebnom odelјenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, ali odgovora nisu još uvek dobili.

Pare namenjene deci završile u drugim rukama

- I ranije se dešavalo da nadoknada kasni, ali nekoliko dana. Sada već dva meseca ni dinara nismo primili i niko ne zna da nam kaže u čemu je reč. Na početku smo mislili da je reč o papirologiji, jer je ubačen nov sistem. Zato je i hranitelјima, ali kratko iz drugih Centara kasnila nadoknada. Ipak svi su odavno primili sem nas - kazao je za medije jedan hranitelј.

U međuvremenu, direktor Centra za socijalni rad Snežana Vukadinović podnela je ostavku, kako kaže iz ličnih razloga, a na njeno mesto je imenovan kao v.d. direktora Milan Lazić iz Prokuplјa, koji je do sada radio u Centru za socijalni rad u Žitorađi kao socijalni radnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading