Sestra poginulog Srbina neutešna: Sada je otišao na put bez povratka

Autor: Republika

Hronika

10.03.2019

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svih 157 putnika i članova posade poginulo je u padu aviona "boing 737" kompanije "Ethiopian Airlines". Avion koji je leteo od Adis Abebe ka Najrobiju srušio se šest minuta po poletanju, a među poginulima je i srpski humanitarac Đorđe Vdović.

RepublikaFoto: UN/Promo
Đorđe Vdović

Ljiljana Vdović, sestra nastradalog Đorđa, kaže da svog brata poslednji put videla pre dva meseca, prenose beogradski mediji.

- Dolazio je u Beograd na svaka dva meseca. Koristio je svaku priliku da doputuje i vidi decu, ali i da ih odvede preko granice. Uvek se trudio da na odredište putuje preko Beograda, samo da bi proveo malo vremena sa porodicom. Nisam ni znala da je otputovao, ali to je bilo normalno za njega zbog posla kojim se bavio. Sada je otišao na put bez povratka... Oprostite, mnogo mi je teško, ne mogu više ništa da izustim - rekla je Ljiljana, a potom zaplakala.

Pilot Boinga 737 kompanije Etiopijan erlajns (Ethiopian Airlines) koji se danas srušio, prijavio je da je imao teškoće i zatražio je da se vrati u Adis Abebu, saopštila je aviokompanija.

U nesreći su poginuli svi putnici i članovi posade, njih 157. Avion je poleteo u 8.38 po lokalnom vremenu sa medjunarodnog aerodroma u Adis Abebi ka Najrobiju ali je šest minuta kasnije izgubio kontakt sa kontrolom leta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading