Pravosnažna presuda za ubicu sa Ade Huje: Hladnokrvno pucao u kuma iz puške!

Autor: Tanjug

Hronika

10.03.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 13 godina zatvora Aleksandra Jovića (33) jer je 8. decembra 2016. u restoranu "Carska ohota" na Adi Huji hicima iz lovačke puške ubio svog kuma Zorana Todorovića (48).

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mesto ubistva

Ovom odlukom, koja je objavljena na sajtu suda, potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu, kojom je Jović osuđen zbog krivičnog dela ubistvo, za koje je inače zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Jović je tokom suđenja priznao ubistvo i izrazio žaljenje i kajanje zbog učinjenog krivičnog dela, navodeći da je bio sateran u "ćorsokak" jer mu je Todorović pretio.

Međutim i Viši i Apelacioni sud su, kako se navodi u presudi, imali su u vidu otežavajuće okolnosti - njegovu upornost i istrajnost da krivično delo izvrši do kraja, kao i da je ubistvo počinio na javnom mestu.

Prema potvrđenoj presudi, Jović je 8. decembra 2016. godine došao u restoran na Adi Huji, noseći prepravljenu - skraćenu lovačku pušku, gde je prišao stolu za kojim je sedeo Todorović sa Ž. S, obrativši se prvo rečima: "Zašto si me uvalio u ovo", a potom iz puške ispalio u njega dva patrona.

Nakon toga je izašao ispred restorana, gde je u pušku stavio dve nove patrone i potom se vratio u restoran i ponovo ispalio jedan patron u Todorovića.

Nakon toga se udaljio sa puškom i odvezao u svoj stan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading