Iljaz na štakama spasao decu od požara: Ipak, preko noći su ostali bez krova nad glavom

Autor: kcnonline.rs

Hronika

09.03.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Azirović iz Niša ostala je u subotu ujutru nakon požara bez bez krova nad glavom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta i sedmočlana porodica ostala je bez kuće, javlja KCN online.

Kuća Azirović Iljaza potpuno je izgorela u požaru koji je u subotu oko 4 i 30 časova u naselju Beograd Mala u Nišu. Prve varnice su krenule iz štekera koje su zatim zahvatile delove nameštaja. U trenutku nesreće u kući je bio i najmlađi član porodice star 12 godina. 


- Spavao sam i odjednom sam se trgao iz sna. Prišao sam do spavaće sobe i video kako kako je požar zahvatio zavesu i delove nameštaja. U jednoj noći izgubio sam sve što se sticalo dugi niz godina, srećom niko nije povređen, ali moja porodica ostala je na ulici. Prvo sam spasio decu, bilo je teško zbog toga što hodam na štakama. Zatim sam pozvao vatrogasce - kaže Iljaz Azirović. 

Prema rečima Azirovića vatrogasci su brzo reagovali i sprečili da se požar proširi. Ipak pričinjena je velika materijalna šteta. 

- Ne znamo šta ćemo i ne znamo gde ćemo, nemamo gde da prenoćimo. Potrebna nam je pomoć -  kaže Azirović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading