Detalji jezivog zločina u Čortanovcima: Zatekao sam ga sa Nadom u naručju, bilo je krvi na sve strane!

Autor: blic.rs

Hronika

09.03.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok užasne tragedije koja se sinoć dogodila u Čortanovcima kada je Milan Trbojević (56) ubio svoju nevenčanu suprugu Nadu Đukić (58), prerezavši joj vrat, rekao je da se ovaj par i ranije svađao i da nije mogao da veruje šta je njegov komšija uradio kada je dotrčao na mesto zločina.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Kako navode komšije, sve je počelo nekoliko sati pre kobnog ubistva. Nada i Milan su išli u goste kod porodičnih prijatelja kada je počela svađa među njima. Prema navodima komšija, Milan je bio okoreli alkoholičar, a na veče ubistva je, kako se kasnije ispostavilo, imao više od dva promila alkohola u krvi.

Upravo je alkohol bio razlog njihove svađe. Milan je želeo da ide kući, a Nada nije htela sa njim u takvom stanju da sedne na motor, te je još malo ostala kod prijatelja.

Nakon nekog vremena, prijatelj koji se nalazio tu, ponudio se da Nadu odveze kući, budući da je bio mrak.

Kada su stigli u Nadinu kuću u koju se Milan nakon početka njihove veze doselio, Trbojević je zbog izrazite ljubomore koju je i ranije ispoljavao prvo nasrnuo na prijatelja. Međutim, on ga je odgurnuo i udaljio se odatle da pozove policiju.

Nada je ostala sama sa Milanom, koji je tada krenuo ka njoj. Počela je da trči ka komšijskoj kući i moli za pomoć.

Foto: Ilustracija

Čupa je tako jako da je ostala bez kose

U trenutku kad je stigla pred vrata, lupala je, ali joj niko nije otvarao. U tom momentu je, prema rečima komšija, stigao Milan i počeo da joj čupa kosu toliko jako da se i sada na telu žrtve vide delovi na glavi bez kose. Potom je uzeo nož i porezao je po vratu.

Prema kasnijem izveštaju policije i hitne pomoći, to je bilo kobno, jer je Trbojević presekao ključnu venu karotidu. Zbog toga je krv u velikim količinama lila, a ni sinoćnja kiša nije uspela da je spere, tako da su i sada na mestu zločina veliki tragovi krvi.

- Videvši da se nešto dešava potrčao sam prema njihovom dvorištu i tu me je dočekao jeziv prizor. Milan je u naručju držao Nadu sa prerezanim vratom u sred livade. Potrčao sam da pomognem, a on je shvativši šta je uradio samo uzviknuo: Brzo zovi hitnu i policiju - ispričao je  mladić koji se tu zatekao i koji nije želeo da se predstavi i eksponira u javnosti.

Kako on navodi, odmah je pozvao policiju i hitnu. U tom trenutku se vratio i prijatelj koji je Nadu dovezao kući i oni su zajedno pokušali da je unesu u kola i odvezu u bolnicu.

- Međutim, ubrzo se pojavila hitna pomoć i policija, pokušali su da je reanimiraju, ali pošto je presečena ključna vena, nije joj bilo spasa - priča ovaj mladić koji dodaje da je policija privela Milana, a u stanicu smo pošli i mladić i čovek na koga je prvo Trbojević nasrnuo.

Prema njegovim navodima na pitanja policije, Trbojević nije odgovarao - sve vreme je ćutao i nervozno trljao ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading