Sraman incident u Zemunu: Izudarao radnicu GSP-a na 8.mart

Autor: Alo, Republika

Hronika

08.03.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sraman incident dogodio se danas na liniji 81L, u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, kod stadiona, kada je jedan bahati vozač fizički napao ženu koja je upravljala autobusom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vozač automobila je preprečio put autobusu za čijim volanom je sedela Slavica T. i počeo da je udara i to baš na 8. mart.

- On joj je zadao nekoliko udaraca u grudni koš i stomak. Nakon incidenta se vozilom udaljio, a policija se u najkraćem roku pojavila na licu mesta i obavila uviđaj. Putnici su pokušali da zaštite vozača, ali nisu uspeli u tome, jer se sve desilo u veoma kratkom roku. Vozilo hitne pomoći je stiglo na vreme i ukazalo pomoć Slavici, koja se žalila na stres, otežano disanje i mučninu - kazao je direktor Konzorcijuma privatnih prevoznika Drago Tošić.

On je dodao i da je Slavica T. uzorna radnica i do sada nije bilo primedbi na njen rad.

Kako kaže, posebno ga je povredilo to što se ovaj žalosni događaj desio baš na Osmi mart, kada bi muškarci trebalo da ukažu poštovanje prema ženama. A Slavica to svakako zaslužuje samim tim što je odabrala ovo teško zanimanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading