Čaba ubio jataka da prikrije tragove? Istraga brutalne likvidacije Nebojše Karana (26) iz Sombora

Autor: Republika

Hronika

09.03.2019

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Karan (26) iz Sombora, čije je telo pronađeno posle više od dve nedelje, ubijen je zbog veza s plaćenim ubicom Čabom Derom (38) i njegovim saradnikom Alenom Ciglerom, prenosi nedeljnik Ekspres. Der se tereti za likvidaciju Nebojše Markovića na Banovom brdu, a nedavno je uhapšen u Pragu.

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der
Čaba Der

- Karan je navodno poznavao Ciglera, koji se sumnjiči da je Čabu dovezao do Banovog brda, gde je pucao u Markovića. Kako se sumnja, Karan je posle zločina pomogao Čabi u skrivanju, a pretpostavlja se da je likvidiran da ne bi otkrio tragove plaćenog ubice. Karan je najpre upucan hicem u grudi, a kad je pao, overen je u glavu - navodi Ekspres.

Telo ubijenog pronađeno je na napuštenom salašu, a njegovi roditelji tvrdili su da on nije imao nikakve veze s kriminalom.

- Tokom istrage došlo se do saznanja da je dugovao novac lokalnim dilerima, pa se ispituje mogućnost da je zbog toga ubijen. Međutim, otkriveno je i da je poznavao Čabu i Ciglera. Ne isključuje se mogućnost da je on poslednja Čabina žrtva u Srbiji i da ga je usmrtio da bi ga ućutkao. Čekaju se veštačenja da bi se utvrdilo da li Der ima veze sa zločinom - prenosi Ekspres.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading