DETALJI divljanja kod Beton hale: Beleslin demolirao kućicu na parkingu, nije imao 720 dinara da plati

Autor: NATALIJA REMENJAK

Hronika

08.03.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati TV voditelj Slavko Beleslin (45) priveden je na saslušanje u policiju zbog sumnje da je razlupao kućicu JKP "Parking servisa" jer nije imao novca da plati kartu za parking! Drama se dogodila u noći između četvrtka i petka na parkingu u Karađorđevoj ulici u centru Beograda, a voditelj je završio sa isečenom rukom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Blic
Slavko Beleslin

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pretpostavlja se da je incidentu kumovao alkohol jer je Beleslin prethodno bio na promociji albuma pevačice i rijaliti-učesnice Teodore Džehverović na splavu "Fristajler".

Među zvanicama je bio i poznati voditelj koji je, kako se sumnja, popio, pa pravio incidente.

Beleslin: To je potpuno besmislen incident koji ja stvarno ne bih komentarisao

- Otimao je mikrofon Teodori dok je davala izjave za medije. Očigledno je bio pod dejstvom alkohola - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, Beleslin je potom izašao sa splava i seo u tojotu. Međutim, kad je trebalo da plati parking, nastao je problem.

- On kod sebe nije imao 720 dinara, pa je radnicima "Parking servisa" tražio da ga puste i ponavljao da će novac naknadno doneti. Radnici mu nisu izašli u susret, zbog čega je Beleslin pobesneo - priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, voditelj je automobilom preprečio izlaz s parkinga da niko ne bi mogao da prođe, a potom izašao iz vozila i osuo paljbu na radnike.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Lepota i Zdravlje

Preti mu šest meseci zatvora?

Prema zakonu, za krivično delo koje se Slavku Beleslinu stavlja na teret zaprećena je novčana ili zatvorska kazna.

- Ko uništi, ošteti ili učini neupotrebljivom tuđu stvar, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci - navodi se u zakonu.

- Urlao je na zaposlene, vređao ih i psovao. Pomahnitali Beleslin potom je pritrčao kućici u kojoj su bili radnici i rukama i nogama udarao po prozorima. U jednom trenutku staklo je puklo i iseklo voditelja po ruci. Kad je video da krvari, smirio se i spustio loptu - kaže naš sagovornik.

Na lice mesta ubrzo su stigli ekipa Hitne pomoći i policija.

- Beleslinu je ukazana lekarska pomoć, nakon čega je saslušan u policiji. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za uništavanje tuđe stvari - priča naš izvor.

Reporteri Srpskog telegrafa pozvali su Beleslina kako bi čuli i njegovu stranu priče.

- To je potpuno besmislen incident koji ja stvarno ne bih komentarisao - rekao je voditelj.

Razveo se i dao otkaz

Slavko Beleslin krajem godine dao je otkaz na TV Prva i razveo se od supruge Ive, s kojom je šest godina bio u braku. On je tad rekao da je otkaz dao jer ga posao voditelja više nije ispunjavao, dok mu je razvod od 11 godina mlađe žene teško pao.

- Jedva sam čekao da vidim leđa 2018. - izjavio je ranije Beleslin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading