Čega se setila?! Glumica sa drogom u anusu izašla iz ljubavne sobe

Autor:

Hronika

08.03.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Teodore Viktorović (43), glumice osuđene za ubistvo majke i babe, podneta je disciplinska prijava zbog pokušaja da unese drogu u zatvor, a policija je nastavila istragu koja treba da utvrdi ko joj je narkotike doturio. Kako saznajemo, 3,6 grama heroina pronađeno je u njenom anusu nakon što je izašla iz ljubavne sobe, u kojoj je boravila sa nevenčanim suprugom!

RepublikaFoto: Printskrin
Ženski zatvor u Požarevcu

Pokušaj krijumčarenja droge otkriven je zahvaljujući čuvarkama kojima se Teodorino ponašanje posle posete učinilo sumnjivim.

- Pripadnice Službe za obezbeđenje Kazneno-popravnog zavoda za žene sprečile su osuđenicu Teodoru Viktorović da unese drogu u zavod. Ona je imala posetu vanbračnog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete u trajanju od tri sata. Odmah nakon posete je odvedena na pregled u Opštu bolnicu u Požarevac. Lekarskim pregledom je otkriveno da je pokušala da unese kesicu sa heroinom. O svemu je obaveštena policija. Uprava zavoda će protiv osuđenice podneti disciplinsku prijavu - rekao je za Srpski telegraf izvor iz Uprave za izvršenje zavodskih sankcija.

3,6 grama heroina pronađeno kod Teodore

Teodora Viktorović, koja služi kaznu od 20 godina zbog ubistva majke i babe, lečila se od zavisnosti, a i surovo ubistvo na Vračaru je počinila pod uticajem alkohola i tableta.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Apelacioni sud

Majka me tukla do 24 godine

Prvostepenom presudom Višeg suda u Beogradu Teodora Viktorović osuđena je na 30 godina zatvora zbog teškog ubistva. Ipak, Apelacioni sud joj je smanjio kaznu na 20 godina jer je ubistvo izvršila na mah. Teodorina odbrana bazirala se isključivo na pokušaju da sud uveri u to da je torturu u odnosima sa majkom preživljavala decenijama.

- Majka me je tukla, pa... do 24 godine... - rekla je Teodora u jednom od svedočenja.

Pila se posle zločina

Glumica je u stanu u kom je živela 2015. satarom prvo ubila majku Ljiljanu Viktorović (62), a potom i babu Ivanku Đukić (90). Pre toga je pila alkohol koji je mešala sa tabletama za smirenje. Duže vreme je bila u sukobu sa majkom, koja ju je omalovažavala i verbalno napadala, pa je kobnog dana, u nervnom rastrojstvu, dohvatila sataru iz kuhinje i ubila je. Posle toga je ušla u sobu gde je bila baba i nju udarila satarom više puta u glavu. Nakon toga je nastavila da pije sve dok se kući nije vratio njen nevenčani suprug Borislav Stamenkov i pozvao Hitnu pomoć i policiju. U trenutku zločina on je Teodorinog i svog tada četvorogodišnjeg sina vodio u vrtić, dok je šestomesečna ćerkica bila u stanu.

RepublikaFoto: Public

Već joj nalazili narkotike u ćeliji

Uprava zatvora obavestila je i 2017. uhvatila Teodoru sa drogom. Tada su obavestili Viši sud da je glumica u pritvoru Centralnog zatvora koristila heroin. Taj podatak obelodanjen je na suđenju, ali nije rečeno da li je otkriveno na koji je način nabavila drogu niti koliko je dugo koristila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading