Otkrili je zatvorski čuvari: Glumica krila heroin u anusu!

Autor: NATALIJA REMENJAK

Hronika

07.03.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumici Teodori Viktorović (43), koja je na robiji u ženskom zatvoru u Požarevcu zbog ubistva majke i babe 2015. godine u stanu na Vračaru, pronađeno je 3,6 grama heroina, koje je krila u analnom otvoru, saznaje Srpski telegraf!

Foto: Public
OD ZVEZDA DO TRNJA: Teodora Viktorović (43)

Zatvorski čuvari primetili su pre desetak dana da se Teodora čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli. Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je pregledom posumnjano da je paketić s drogom sakrila u anusu!

- Viktorovićeva je prevezena u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde su joj hirurzi iz anusa izvadili providnu kesicu s praškastom materijom braon boje. Veštačenjem je utvrđeno da je u pitanju 3,6 grama heroina. Otkrivena droga predata je policiji - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: facebok.com/Tanja Mahud

U CZ se potukla sa čedomorkom

Dok je bila pritvorena u Centralnom zatvoru, Teodora se dvaput potukla sa svojim cimerkama iz ćelije. Prvi put posvađala se sa Tanjom Mahmud, koja je kasnije osuđena na 15 godina jer je ubila svoju bebu. Tuča je, navodno izbila oko higijenskog uloška. Kasnije se potukla sa još jednom cimerkom, a tada je nasrnula i na stražarku koja je ušla da ih razdvoji.

Naš sagovornik dodaje da je protiv Teodore podneta odgovarajuća prijava, a da dalja istraga treba da utvrdi ko joj je doturio drogu u zatvoru.

Teodora je diplomirala glumu u klasi Mirjane Karanović, a glumila je u filmu "Povratak lopova"

RepublikaFoto: Printskrin
Ženski zatvor u Požarevcu

Teodora služi kaznu od 20 godina zbog ubistva majke Ljiljane (62) i babe Ivanke Đukić (90) u njihovom stanu na Vračaru u Mileševskoj 33. Pre tačno četiri godine, 2. marta 2015, ona je pod dejstvom alkohola i lekova satarom ubila majku, koja ju je godinama omalovažala i maltretirala, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju. Nakon toga je sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

20 godina zatvora izrečeno Teodori jer je satarom ubila majku i babu

- Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - ispričala je Teodora nakon što je uhapšena.

RepublikaFoto: youtube.com/Bolji život

U zatvoru zarađivala od "Boljeg života"

Viktorovićeva je prošle godine u zatvoru primila honorar od RTS za repriziranje serije "Bolji život", u kojoj je njen deda Mihajlo glumio čuvenog Ciganovića. Serija koja je nastala pre tri decenije nije mogla da bude reprizirana dok ona kao dedin naslednik nije potpisala saglasnost. Njoj je u zatvoru dostavljen ugovor, a od emitovanja joj je sledio dogovoreni procenat.

Deda i tetka glumci

Teodora je, inače, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića. Otac joj je bio filmski reditelj Oliver Viktorović, dok se njena majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom. Zbog dede Mihajla i tetke, glumice Olivere Viktorović, i sama Teodora završila je glumu u klasi Mirjane Karanović, a imala je ulogu u filmu "Povratak lopova".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

07.03.2019 08:04

Smrtna kazna, za ovakve slucajeve! Ona nikada nece biti bolja, a treba mi da je izdrzavamo narednih 20 godina.