Majka monstrum prostituisala maloletnu ćerku za 6.000 dinara: Nezapamćen užas u Subotici

Autor: Blic, Republika

Hronika

06.03.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Subotičanke Eleonore R. (42) Više javno tužilaštvo vodi istragu zbog sumnje da je svoju četranaestogodišnju ćerku podvodila muškaracima i seksualne usluge sa njenim maloletnim detetom im naplaćivala 6.000 dinara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Majka monstrum je ove godine, od januara do polovine februara u svojoj kući u Subotici primala muškarce koji su imali seks sa njenom maloletnom čerkom i za to im je naplaćivala.

Eleonora R. je ćerku podvodila u svojoj kući u širem centru Subotice.

- Svoju maloletnu ćerku ona je predala drugim licima, starijim muškarcima, radi vršenja prostitucije. To je radila tako što je u više navrata mobilnim telefonom stupala u kontakt sa trojicom muškaraca iz Subotice i obližnjeg naselja. Dogovorila bi sa njima da dođu kod nje kući da bi imali seksualni odnos sa devojčicom – kaže izvor „Blica“.

Muškarci su sa četrnaestogodišnjakinjom imali seksualni odnos dok se njena majka nalazila u susednoj prostoriji!

- Osumnjičena je svaki put za podvođenje svoje maloletne ćerke dobijala 6.000 dinara. Svesno je sve radila – kaže sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading