Slučaj Ognjanović: Misica odala Strahinju, pa onda porekla da se udala za njega

Autor: Republika

Hronika

06.03.2019

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špankinja Olac Bilbao (21), bivša mis Marbelje, koja je u januaru na Instagramu objavila da se udala za Strahinju Stojanovića iz Zemuna, javno ga se odrekla pre nekoliko dana! Čim su mediji objavili da policija dovodi u vezu Strahinju sa ubistvom advokata Miše Ognjanovića, Olac je obrisala zajedničku sliku sa Stojanovićem i objavu o venčanju, pa je napisala da nema ni muža ni dečka, niti bilo kakve veze sa mafijom!

RepublikaFoto: facebook.com/Olatz Bilbao

Sve ukazuje da je Olac objavom o venčanju praktično odala da se Strahinja trenutno nalazi u Španiji, pa ju je on naterao da odmah obriše njihove zajedničke slike sa Instagrama.

Izvor upućen u istragu ubistva advokata Ognjanovića potvrdio nam je da postoje neke indicije da bi Stojanović mogao biti umešan u ovaj zločin, ali da za to još nema čvrstih dokaza.

Desetak dana posle ubistva advokata, koje se odigralo 28. jula 2018. na Novom Beogradu, Stojanoviću je podmetnuta bomba pod njegov džip u naselju Nova Galenika. Tom prilikom Strahinja je ostao nepovređen, ali je slučajno teško ranjena njegova devojka Olac Bilbao, koja je bila na suvozačevom sedištu. Stojanović je tada saslušan i tvrdio je da ne zna ništa o tome ko bi želeo njegovu smrt. Međutim, postojala je indicija da je to bila osveta za ubistvo advokata, ali za to još nema dokaza - ukazuje izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Olac je posle napada operisana na VMA zbog stravičnih povreda i opekotina na nogama. Naši lekari su uspeli da joj sačuvaju i život i noge, nakon čega se ona vratila u Španiju. Sa njom je, po svemu sudeći, otišao i Stojanović, a Olac je sredinom januara na Instagramu objavila njihovu zajedničku sliku, uz komentar da su tek venčani.

Misica je zatim obrisala ovu objavu i negirala bilo kakvu vezu s njim:

- Nisam udata, nikad nisam bila, nemam dečka. Nisam povezana ni sa kakvom kriminalnom grupom, nikad to nisam želela da budem, niti ću biti. Neću da odgovaram na spekulacije o mom privatnom životu... Nikom ne dugujem objašnjenja i ove činjenice iznosim samo iz sopstvenog interesa. Uzimajući u obzir napred navedeno, zahtevam i od medija i od ljudi da poštuju moju privatnost.

Podsetimo, bivša mis Marbelje povređena je u noći između 10. i 11. avgusta 2018. u eksploziji bombe na Novoj Galenici koja je bila namenjena njenom dečku Strahinji. Neposredno pre eksplozije Strahinja i Olac su seli u njegov džip, ali je on iznenada izašao iz vozila i otrčao u stan jer je navodno zaboravio telefon. U snažnoj detonaciji Olac je umalo ostala bez nogu.

Stojanović je, inače, dobro poznat policiji i više puta je osuđivan. Jedno vreme je robijao i u Holandiji. Spekulisalo se u javnosti da je bio blizak sa braćom Slobodanom i Branislavom Šaranovićem, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića. Luka trenutno služi kaznu od 18 godina zatvora u Španiji.

Strahinja se ranije dovodio u vezu i sa ubistvom Miloša Vidakovića u Budvi, koji mu je bio kum.

Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015. u Zemunu. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading