Udario me pesnicom u glavu, a onda je krenuo da me šutira: Potresna ispovest pretučene devojke iz autobusa 95

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

05.03.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šutnuo me je u nogu, zatim je počeo da me udara u glavu, prvo iza uva, zatim u oko, posle čega sam pala. Kako niko od putnika nije reagovao, krenuo je da me šutira dok sam bila na podu. Ovako počinje svoju ispovest Mina Kus, devojka koju je prošlog petka na putu do posla napao stariji muškarac u autobusu na liniji 95.

RepublikaFoto: Twiter.com/Mina Kus
Zverski pretučena: Mina Kus

- Bilo je oko 8.45, čekala sam na stanici prevoz do posla. U neposrednoj blizini se nalazio čovek koji je konstantno gunđao zbog kašnjenja autobusa - priseća se Mina.

U tom trenutku ni slutila nije šta je čeka.

 

Ostale masnice

Devojka koja je pretpela fizički napad na svu sreću nema težih telesnih povreda.

Prisutan je samo jak bol u predelu oka i glave zbog udaraca koje je zadobila, zbog čega će morati da ide na još dodatnih kontrola.

 

- Čim je autobus stigao počeo je da viče na vozača, da ga vređa jer prevoz kasni i da mu govori strašne stvari. U jednom trenutku devojka od 15-20 godina je krenula da izlazi iz vozila, a on ju je povukao za ruku i izvukao, nakon čega samo što nije pala. Kada mu je Mina rekla da nema potrebe da devojku izvlači iz autobusa, on se razljutio, da bi nakon verbalne svađe krenuli - udarci.

- Prvo me je udario u nogu, zatim je usledio i drugi udarac, nakon čega sam refleksno reagovala uzvraćajući udarac da bih se odbranila.

 

Vozač potvrdio priču

Vozač autobusa je, kako kaže Mina, u MUP-u potvrdio priču da se ceo napad dogodio u samom vozilu, dok je stajao na stajalištu. Mini se nakon incidenta javio mladić koji joj se ponudio da bude svedok događaja.

 

To je bio samo okidač.

- Udario me pesnicom u glavu, u predelu uva i ponovo u oko, nakon čega sam pala. Niko od putnika u autobusu nije reagovao. Onda je krenuo da me šutira u stomak, glavu, dok sam bila na podu, ali srećom zimska jakna je ublažila udarce - priča Mina.

Niko od putnika, prema njenim rečima, nije hteo da se upliće u konflikt, samo je par njih rečima pokušalo da zaustavi starijeg čoveka.

 

Napadač ima 82 godine

Mina je saznala da napadač ima 82 godine, ali da je bivši bokser.

- Ne želim da se izvuče na neuračunljivost i da prođe nekažnjeno. Mene njegov novac ne zanima, samo hoću da bude adekvatno kažnjen za to što je uradio. U slučaju nasilja, napadača godine ne treba da aboliraju za ono što je uradio - poručuje devojka.

 

Vozač autobusa na liniji 95 u kom se sve ovo odigravalo, kada je video šta se dešava rekao je da mu ljudi ne dozvole da izađe iz vozila. Pukom srećom saobraćajna policija bila je na Zelenom vencu, a vozač im je dao znak da se nešto dešava. Tada je napadač krenuo da beži...

- Viknula sam: “Uhvatite ga, udario me je.“ Jedan policajac je počeo da trči za njim i sustigao ga, dok je drugi došao do mene i pokušavao da me smiri - seća se Mina.

Ipak, kako kaže, potpuno su je dotukle reči napadača kada ih je suočila policija.

- Pitao me je: “Šta hoćeš, nisam te mnogo udario”.

Nakon svega odlučila je da celu priču o incidentu, kao i fotografije, podeli na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading