18 dana ga nije bilo, a onda je pronađen sa dva metka pored puta! Ispovest Nebojšinog kuma tera suze na oči

Autor:

Hronika

02.03.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojšina smrt je šok za sve nas. Čuli smo se tog dana kada je nestao i ništa nije slutilo da je u nekom problemu ili da se dešava nešto neuobičajeno, čak smo se dogovarali da dođe kod mene u Čelarevo da poseti mog sina i suprugu kad izađu iz porodilišta.

Foto: facebook.com/Nebojsa Karan
Nebojša Karan

Ovako započinje priču Dragoslav Racić, kum ubijenog Nebojše Karana (26), koji se čuo sa njim samo nekoliko sati pre nego što je nestao, a kasnije i pronađen mrtav pored puta sa ranama od metka na glavi i grudima.

- Mi smo se tog dana čuli oko 13 sati. Normalno smo razgovarali, pohvalio mi se da je prestao da puši. Dogovorili smo se da se vidimo, da me poseti u Čelarevu kada mi supruga i tek rođeni sin izađu iz porodilišta. Da je imao neki problem siguran sam da bi mi rekao, stvarno ne znam šta da mislim - priča vidno zbunjen i uznemiren Dragoslav, koji Nebojšu poznaje od malih nogu i kog je, zbog njegove dobrodušnosti i čestitosti, uzeo za kuma.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs
Porodica ga je tražila od 9. februara

žNjih dvojica su odrasli zajedno, a Dragoslav se kasnije preselio u Čelarevo. Međutim, ni ta distanca nije zahladnela odnose između dva drugara iz detinjstva, koji su svoje prijateljstvo na kraju krunisali kumstvom.

- Čuli smo se redovno i siguran sam da bi mi se obratio da je imao neki problem. Ako ne meni onda sigurno bratu Nemanji ili ocu Siniši i majci Radmili. Oni su divna, poštena porodica koja ima otvoren odnos i razgovara o svemu. To je samo još dodatno povećalo ovaj šok u kom smo sada posle svega... Nadao sam se da ćemo ga na kraju pronaći živog i zdravog ali... - priča Dragoslav.

Nebojša Karan (26) iz Sombora, koji je nestao 9. februara, pronađen je 26. februara mrtav na njivi na putu Sombor - Subotica u mestu Obzir.

Utvrđeno je da je Karan ubijen sa dva hica iz vatrenog oružja.

Telo mladića pronašao je meštanin Obzira na napuštenom salašu, udaljenom nekoliko kilometara od njegove rodne kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading