Ispovest svedoka stravične tragedije u Belom potoku: Uzeo je kantu benzina, polio kuću i sebe...

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

01.03.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uzeo je 10 litara benzina, celu kantu, polio je kuću i sebe, i onda se zapalio", ispričao je očevidac tragedije koja se danas oko podneva dogodila u beogradskom naselju Beli potok, nadomak Avale, a u kojoj je stradao 45-godišnji muškarac.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Hitna pomoć, policija i vatrogasci su nešto posle 12 sati dobili poziv za intervenciju. Vatra je na objektu u Ulici Živka Gavrilovića u ovom podavalskom naselju ugašena dva sata kasnije, ali muškarcu nije bilo spasa.

Lekari Hitne pomoći su njegovu ženu, koja je sa decom napustila kuću, zbog pretrpljenog stresa prevezli u Urgentni centar.

- Danas sam bio sa njim, dva sata pre nego što se ovo desilo. Bio je nezadovoljan nekim stvarima, ali nije bilo nikakvog nagoveštaja da bi mogao ovako nešto da uradi - rekao je prijatelj nastradalog čoveka za Beogradsku hroniku RTS.

U ovoj ulici su već imali nekoliko tragičnih požara u kojima su ljudi gubili živote. Meštani pamte 2013. kada se 60-godišnji čovek otrovao dimom nakon što je vatra zahvatila njegovu porodičnu kuću.

Ovo je, inače, drugi smrtni slučaj u požarima u poslednja 24 časa na teritoriji Beograda. Oko 14 časova je muškarac (69) stradao u Obrenovcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading