Misteriozna smrt devojčice iz Zaječara: Ništa nije slutilo na jezivu tragediju, ali se žalila na ove probleme

Autor: Republika

Hronika

01.03.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica A. M. (12) iz sela Lubnica kod Zaječara, koja je preminula u sredu ujutru u Kliničkom centru u Nišu, sahranjena je juče na seoskom groblju uz prisustvo rodbine, nastavnika i đaka OŠ "Đura Jakšić", koji su došli da odaju poslednju počast svojoj drugarici.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Preminula je iznenada, pošto joj je u utorak uveče kod kuće pozlilo.

- Devojčica je u utorak pre podne bila u školi. U 18 sati bio je roditeljski sastanak i ona je s roditeljima došla u školu i razredna joj je dala knjižicu sa ocenama iz prvog polugodišta. Roditelji kažu da je uveče povraćala. Odveli su je u dom zdravlja i hitno je prebačena u Niš - kaže za beogradske medije Saša Vojnović, direktor OŠ "Đura Jakšić" iz Zaječara.

Dodaje da je devojčica bila dobar đak i omiljena među decom.

- Analizirali smo situaciju i utvrdili da nije imala nikakvih problema. Roditelji su joj bili brižni i dobri. Imala je dobro društvo i voleli su je svi u razredu i u školi, pa je na sahrani bilo mnogo dece s roditeljima i iz drugih razreda - ističe Vojnović.

Devojčica se poslednjih mesec dana žalila na glavobolje i probleme s vidom, pa su je roditelji vodili kod lekara. Uzrok smrti biće poznat kad budu gotovi rezultati obdukcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading