On je danas izašao, a ja sutra idem sinu na zadušnice! Oglasio se otac ubijenog Luke, posle puštanja Milićeva na slobodu

Autor:

Hronika

01.03.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom izlaska Marka Milićeva iz zatvora, oglasio se otac nastradalog Luke Jovanovića koji je od prvog dana znao da će ubica njegovog sina izaći iz Zabele.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Otac ubijenog Luke Jovanovića

Bojan Jovanović, otac tragično stradalog Luke Jovanovića (21), povodom izlaska Marka Milićeva na slobodu, izjavio je za beogradske medije da su od prvog dana znali datum kada će izaći i da je jedino dobro da to nije bilo ranije.

- Šta da kažem, on je danas izašao, a ja sutra idem sinu na zadušnice. Inače, nikakav osećaj nemam, rano je još. On je tek izašao a ja još sabiram utiske. Nisam znao ni da je postao otac, eto sad ima i dete - počinje svoju ispovest neutešni otac.

Na pitanje da li bi voleo da se sretne sa Milićevim i da razgovaraju u četiri oka, on kaže da to ništa ne bi promenilo.

- Inače, što se izlaska tiče, on je odležao kaznu ako je kriv, a sve ostalo njemu na dušu. Boli nas što se slučaj zove Kantrimen, a stradao je mladić Luka koji je brat, sin i prijatelj - dodaje Jovanović.

 

 

Maćeha Sanja Jovanović gubi nadu da će istinu ikada saznati.

- Svaka naša izjava vezano za Milićeva i taj slučaj otvara stare rane, a ostaje automobil kao tajna koju nikad nećemo saznati. Naša bol ostaje dok smo živi. Sumnjamo da će nešto novo doneti njegov izlazak - rekla je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading