Otkrivena farma opojne droge u Lajkovcu: "Farmeri" dolijali

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

28.02.2019

19:36 >> 19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su D. R. (1987) i S. R.(1985), obojica iz Beograda i otkrili laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija u okolini Lajkovca u tri odvojena objekta pronašla oko 200 kilograma marihuane u sirovom stanju.

Osumnjičeni su zatečeni u improvizovanoj laboratoriji za proizvodnju marihuane sa kompletnom aparaturom, gde su, kako se sumnja bili angažovani na branju marihuane koja je bila u završnoj fazi rasta.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading