Dolijao opasan lopov iz Beograda: Krao automobile i obijao trafike u ovim delovima grada

Autor: Republika

Hronika

28.02.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. J. (1994) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, teška krađa i razbojništvo.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on na teritoriji beogradskih opština Savski venac i Čukarica u periodu od decembra 2018. godine do februara 2019. godine obijao trafike i iz njih krao novac i cigarete.

Kako se sumnja, ove krađe je vršio koristeći se vozilima koje je krao, među kojima su automobili marke "jugo“, "zastava“ i "lada samara“.

Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađeno vozilo marke "zastava“ kao i podesni alat kojim se služio tokom krađa, dok su automobili "jugo“ i "lada samara“ naknadno nađeni.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading